БГ Учебник – онлайн книжарница за учебници и борса за учебници

БГ Учебник предлага учебници и учебни помагала за всички класове от 1-ви до 12-ти, помагалата за матура и кандидатстване във висши училища, пособия за чуждоезиково обучение и др. От онлайн магазина можете да намерите употребявани или нови учебници, като поръчате точно каквото ви трябва онлайн с бърза и надеждна доставка до всяка част на страната.


Многобройните клиенти на фирмата са най-добрият източник на идеи за разширяващата се дейност на БГ Учебник – отговаряйки на потребностите на учениците и родителите, онлайн магазинът е място, където можете да намерите учебници втора употреба, а чрез борсата за учебници и книжарниците на БГ Учебник можете да продадете старите си учебници, да се снабдите с помагалата и учебните тетрадки, които ви трябват, или да разгледате богатия асортимент от ученическа литература, детски книги, учебно-помощни материали и помагала за кандидат-студенти.


Борсата за нови и употребявани учебници организира инициативата "Месец на ученика" в София, като всяка година хиляди ученици и кандидат-студенти намират учебниците, които търсят. При основаването си през 2010 г. БГ Учебник предлага общообразователни учебници и помагала за средните училища и гимназиите, като бързо разширява асортимента си с учебници по специализирани предмети, пособия за чуждоезиково обучение и учебници и учебни помагала за учениците от по-малките класове. Всяка година фирмата организира кампании преди и около началото на учебната година чрез шатри, разположени из цяла София, където учениците могат да продадат старите си учебници бързо и лесно, да намерят нови учебници или учебници втора употреба, да си набавят нужните помагала за матура и външно оценяване. Все по-успешно е предлагането на учебници онлайн, като от 2011 г. през сайта на БГ Учебник www.uchebnici-borsa.com могат да се поръчат учебници втора ръка и нови учебници. От есента на 2012 г. чрез настоящия сайт bguchebnik.com с обновен дизайн и функционалност можете да поръчате както нови и втора употреба учебници, атласи, сборници, тестове и учебни тетрадки от 1 до 12 клас, така и стоки за ученика като тетрадки, подвързии, моливи и химикали, помагала за детската градина, за подготовка за матури и изпити за външно оценяване и за кандидатстване в университет.


Поръчките се доставят до всяко населено място в България, а плащането става с наложен платеж или по банков път. С услугите на БГ Учебник можете да си гарантирате лесно и спокойно начало на учебната година, а актуалните промоции, новини и изненади за приятелите на БГ Учебник можете да намерите на сайта bguchebnik.com и в страницата във Фейсбук.